Wetenschappers bewijzen: Genderneutraliteit bestaat niet

Genderneutraliteit bestaat niet. Een man kan niet zomaar een vrouw worden door zichzelf uit te geven als vrouw, of andersom.

Het onderscheid tussen man en vrouw is onveranderlijk vastgelegd in het erfelijk materiaal (DNA). Dat blijkt uit onderzoek dat het gerenommeerde Weizmann Institute of Science in Rehovoth, Israël recent publiceerde in het tijdschrift BMC Biology.

Het online tijdschrift Israel Today publiceerde zondag 26 november 2017 een artikel hierover. Zeker 21% van het menselijk genoom – dat bestaat uit 30.000 genen – blijkt geslachtsafhankelijk.

Zo’n 6500 genen van 20.000 onderzochte genen zijn verantwoordelijk voor de grote biologische verschillen tussen man en vrouw.

Geslachtsveranderingsoperaties en hormoonkuren veranderen daar volgens de onderzoekers niets aan.

“Met andere woorden: een man is een man, en een vrouw is een vrouw, niet omdat ze zich man of vrouw voelen, maar omdat de biologie ons dat vertelt. Het is altijd verbluffend hoe voorstanders
van de ultra-liberale agenda gelovige mensen zullen aanvallen omdat ze in God geloven zonder wetenschappelijk bewijs, maar ze zijn meer dan bereid om de wetenschap van de biologie gewoon het raam uit te gooien als het om de genderkwestie gaat”. 

Bron/lees meer (PDF): Rechtstreeks, 15e jaargang, nummer 2, feruari 2018

Aanmelden voor het gratis magazine “Rechtstreeks” kan via deze link:  http://www.oudesporen.nl/rechtstreeks.php

bijbelgetrouw

Beheerder Bijbelgetrouw Stg. BTO Yarah