Iraanse staatspersbureau roept op om Joden preventief uit te roeien

De angst van Israël voor een Iraanse atoombom wordt soms nogal makkelijk weggewuifd. De Iraanse Jodenhaat en de uitspraken dat Israël of de Joden vernietigd zouden moeten worden, zouden niet serieus bedoeld zijn.

Die mensen vergeten dat hetzelfde van Hitler werd gezegd. De Joden hebben helaas ervaren dat dit soort uitspraken serieus genomen moeten worden.

Ook wordt er gezegd dat Iran nu een ‘gematigde’ president heeft. Maar de massa-executies gaan door, Israël moet nog steeds vernietigd worden, de VS wordt geregeerd door buitenaardse wezens (Powned) en ook de officieel verspreide Jodenhaat neemt zeker niet af.

Zelfs terwijl de onderhandelingen over beperkingen in het Iraanse atoomprogramma lopen – en daarmee de normalisering van de betrekkingen met het Westen – verharden de Iraanse uitingen eerder. De Iraanse staat gaat door met het verspreiden van Jodenhaat.

Het Iraanse staatspersbureau PressTV bereikt zelfs een nieuw dieptepunt met het verwijt dat de Joden al duizenden jaren alle ellende in de wereld veroorzaken. Daarom roept deze staatswebsite op om ‘preventief’ alle Joden maar uit te roeien.

> Lees verder: likud.nl

bijbelgetrouw

Beheerder Bijbelgetrouw Stg. BTO Yarah