10 jaar “BijbelGetrouw.nl”

Het blog “BijbelGetrouw.nl” bestaat dit jaar tien jaar. De eerste posts kwamen in 2007 al op onze website, er was een forum.

Tijden veranderen

Helaas, ook voor ons geldt dat tijden veranderen. Voor onze maatschappij geldt dat zeker, maar ook onze site is veranderd. Qua lay-out, qua functies en qua inhoud.

Over tijd gesproken: er is nauwelijks nog capaciteit en gelegenheid om een blog als dit bij te houden. Vooralsnog zal er dus beperkt nieuws gepost worden op deze site. We blijven er wel aan werken en ideeën uitproberen. Maar erg vaak updaten zit er in elk geval voorlopig niet in.

Dat wil dus niet zeggen dat er geen nieuwe dingen gaan komen. Bijbelgetrouw.nl heeft een doel gehad, en dat doel was informatie verstrekken over een groot scala aan onderwerpen. Nieuwsduiding, achtergronden. Vanuit Evangelisch-Christelijk perspectief. Er zijn echter meerdere van dit soort sites gekomen. De één professioneel, de ander meer sensationeel.. we denken dat er voor onze site nog steeds een plekje is op ‘t internet. We houden er dus niet mee op maar voorlopig wel even op een laag pitje.

Tot slot wensen wij al onze bezoekers een voorspoedig, gezond, verwachtingsvol en gezegend 2017! Maranatha, Jezus Komt!

bijbelgetrouw

Beheerder Bijbelgetrouw Stg. BTO Yarah