Hamas wil 250.000 handgranaten uitdelen aan kinderen!

Hamas terreur tegen IsraëlLikud.nl weet te melden dat de Hamas niet alleen kinderen als ‘menselijk schild’ misbruikt maar ook inzet als kindsoldaten.

Dat de Hamas kennelijk ten einde raad is en niet maalt om een (kinder)leven meer of minder (zoals wij al eerder hier hadden gemeld) blijkt ook uit de volgende video. De Hamas wil 250.000 handgraten uitdelen onder kinderen zodat ze daarmee “de zionisten” kunnen aanvallen zo blijkt uit de video.

Citaat uit de video:

De militaire industrie van Al-Qassam heeft een kwart miljoen handgranaten geproduceerd om in de handen van jongeren te geven, waarmee zij de bezettingssoldaten kunnen bekogelen, in plaats van met stenen.”

 

Dit gruwelijke, wrede en zieke plan “doet je de maag omkeren”. We bidden en hopen dat dit slechts propaganda is maar vrezen het ergste… Als dit gebeurt kan het niet anders dan dat vele Palestijnse kinderen, niet getraind in het gebruik van handgranaten, om het leven zullen komen door onkunde. En het IDF zal géén andere keuze hebben dan het vuur te openen … (of hopelijk: rubber kogels te gebruiken).

> Bron: Likud.nl 

De Eén-Staat oplossing is nabij..!

De Eén-Staat oplossing is de énige oplossing die nog overgebleven is als alternatief voor het conflict tussen Palestijnen en Israël, zo betoogt deze schrijver en analyst. Een ongelofelijk interessant artikel/analyse van de huidige situatie in het Midden-Oosten (niet alleen Israël/Palestijns-conflict!).

vruchtbaarheid-middenoosten

Veel feiten die je hier niet in het nieuws hoort, onder andere dat er op dit moment zo’n 10.000.000 (tien miljoen!) vluchtelingen zijn in het Midden-Oosten, de rol van Egypte, Isis, e.a. en hoe Iran binnen korte tijd nog nauwelijks macht zal hebben omdat.. er al decennia lang té weinig kinderen worden geboren in Iran om überhaupt nog een (groot) leger op de been te kunnen houden.

Aanbevolen! En voor wie geen Engels leest, kopieer en plak de link van het artikel in http://translate.google.com/ en dan kom je er vast wel uit.

> Lees verder

#IsraëlopdeDam

Vier “tegendemonstranten” gearresteerd voor scanderen ‘Nazis’ en brengen hitlergroet

De “pro Israël”-demonstratie #IsraëlopdeDam was een groot succes. Ruim 1.000 mensen kwamen bijeen op de demonstratie om hun steun aan het volk en land Israël te betuigen in deze moeilijke tijd.

Israel op de dam, Amsterdam

Foto © Christenen voor Israël

In tegenstelling tot de eerdere “pro-Palestina”-demonstratie deed de NOS geen verslag van de demonstratie. Wel wist de Telegraaf te melden dat de demonstratie ordelijk verliep maar er vier mensen werden gearresteerd: tegenstanders van de demonstratie die de ‘hitlergroet’ brachten en het woord ‘nazi’ scandeerden.

De Telegraaf schrijft verder: “Ook werden enkele tegendemonstranten aangesproken en verwezen naar het Spui. Daar zijn ze echter niet naartoe gegaan. Vooraf had de gemeente rekening gehouden met mogelijke Palestina-aanhangers die ook hun geluid wilden laten horen. Er was veel politie op de been. Volgens de zegsvrouw heeft degene tegen wie een Hitlergroet werd uitgebracht, aangifte gedaan”.

Christenen voor Israël heeft een uitgebreid (foto)verslag op haar website staan. CvI: Onder meer oud-politicus Frits Bolkestein, TV-presentator Frits Barend, Tweede Kamerlid Joël Voordewind en de Israëlische ambassadeur Haim Divon veroordeelden de aanhoudende terreur van Hamas en benadrukten dat iedereen het recht heeft om in vrede te leven. Voor Bolkestein was het naar eigen zeggen de eerste keer in zijn leven dat hij naar een demonstratie kwam. “Maar nu kan ik gewoon niet anders dan mij hier te verzetten tegen de terreurdaden van Hamas”, zei hij. Bolkestein sprak de hoop uit dat de Israëlische regering snel zal toewerken naar het creëren van een Palestijnse staat, wat volgens hem “de enige duurzame oplossing van het conflict is”.

> Lees verder: Christenen voor Israël

 

Manifestatie Vóór Israël

israel-vlag

manifestatieDe spaningen tussen Hamas en Israël zijn het kookpunt aan het naderen. CIDI, CiJO en Christenen voor Israël organiseren a.s. donderdag 17 juli daarom een “Manifestatie Voor Israël”. 

De manifestatie is op de Dam in Amsterdam, aanvang 19:00 tot 20:00.

Israël heeft het recht haar burgers te verdedigen tegen terroristische aanvallen. Kom ook naar Amsterdam en steun Israël – juist nu!

Meer informatie en aanmelding via de facebookpagina:
https://www.facebook.com/events/1533844250173007/

 

Hamas “brengt mensenoffers”

Hamas terreur tegen Israël

De Dagelijkse Standaard stelt dat Hamas ‘mensenoffers’ brengt doordat het terroristische schrikbewind mensen ‘verzoekt’ (in casu vaak verplicht of ze nu willen of niet) om als menselijk schild te dienen.

Daarmee pleegt Hamas een oorlogsmisdaad: “organisaties als de Taliban en Hamas plegen daarbij echter nog een tweede oorlogsmisdaad. Dat is het verschuilen van hun strijders, hun wapens, explosieven en raketinstallaties achter en tussen hun eigen burgers – zelfs in woningen, ziekenhuizen en moskeeën. Dat is de tactiek van het ‘menselijk schild’, een afschuwelijke oorlogsmisdaad, verboden in de Geneefse Conventie van 1949″.

Voorkomen burgerslachtoffers

Israël doet haar uiterste best deze doden te voorkomen. Een recent filmpje laat zien hoe de IDF (de Israëlische strijdmacht) alle moeite neemt om te voorkomen dat zij burgerslachtoffers maken. Dat dit niet altijd lukt, kan de westerse wereld de IDF niet verwijten.

Wat de westerse wereld te verwijten is, is dat zij terroristische organisaties als Hamas financieren met als gevolg: vele burgerslachtoffers. Ook aan de Israëlische zijde! Sinds 2001 zijn er in Israël namelijk 64 dodelijke slachtoffers, duizenden gewonden alsmede tienduizenden (zoniet veel meer) getraumatiseerde kinderen bij gekomen als gevolg van de Hamas-bombardementen.

Ook FATAH vuurt raketten op Israël af

Inmiddels meer dan 550 raketten op Israël afgevuurd.

Persbericht Likoed Nederland, 11 juli 2014.

Hamas terreur tegen IsraëlIn diverse persberichten hebben de Al-Aqsa brigades en andere terreurgroepen van de Fatah-partij van president Abbas de verantwoordelijkheid opgeëist van raketten die vanuit Gaza op Israëlische burgers zijn afgevuurd.

Op de officiële Facebook pagina vanFatah zijn video’s geplaatst met geweldsboodschappen tegen Israëli’s. Een video zegt: “Vlucht en je zult niet sterven” en een andere zegt “[Jood] de dood is in je beker, drink het op”.
Ook wordt er verklaard dat Fatah nu gebroederlijk strijdt samen metHamas en de Islamitische Jihad.

Fatah is de partij van de Palestijnse president Abbas, die op 2 juni j.l. een eenheidsregering vormde met de terroristische radicaal-islamitische Hamas.

> Lees verder: LIKUD NEDERLAND

Frans boerkaverbod gehandhaafd door EU Hof

fransboerkaverbod

fransboerkaverbodNu.nl - Het Europees Hof voor de Rechten van de Mens heeft het omstreden verbod op gezichtsbekdekkende kleding in Frankrijk gehandhaafd zo meldt nu.nl.

Een Franse moslima die zich gediscrimineerd voelt door het verbod had dit aangevochten. In Frankrijk mag al sinds 2011 geen boerka of nikaab worden gedragen die het gezicht verhult. Op het dragen van een boerka of andere compleet bedekkende kledij staat een boete van 150 euro.

Amnesty International veroordeelt de uitspraak van het hof. Het spreekt van “een aantasting van de vrijheid van meningsuiting en de godsdienstvrijheid”, die het signaal geeft dat vrouwen niet vrij zijn om hun religieuze overtuiging publiek uit te dragen.

Opmerkelijk dat Amnesty International hier wél over valt, maar dat wij mensenrechtenorganisaties niet- of nauwelijks horen over (bijvoorbeeld) het verbod van werkgevers (!) op het dragen van een kruisje of een keppeltje omdat dit ‘aanstootgevende religieuze uitingen’ zouden zijn..

Raket Hamas vernietigt verffabriek Israël

Hamas terreur tegen Israël

Zaterdagavond schoot de radicaal-islamitische terreurbeweging Hamas voor de 211de keer in 2014 vanuit de Gazastrook een raket af op een Israëlisch burgerdoel.

Hamas terreur tegen IsraëlDe aanval resulteerde in een voltreffer; een fabriek is het Israëlische stadje Sderot werd geraakt en brandde tot de grond toe af. Er vielen drie gewonden, gelukkig niet ernstig. Echter vele Israëliërs in Sderot die werkzaam waren in deze fabriek zijn hun baan kwijt door deze raketaanval.

Deze 211 raketten zijn evenzoveel oorlogsmisdaden, aangezien de raketten welbewust op burgerdoelen worden gericht. Hamas is een radicaal-islamitische terreurorganisatie die hetzelfde nastreeft als ISIS:

  1. Het invoeren van de sharia – dus minder rechten voor- en onderdrukking van alle niet-moslims, vrouwen en homo’s.
  2. Een groot islamitisch rijk, dat ook half Europa zou moeten bevatten. Want al het land dat ooit in islamitische handen was, is volgens ISIS en Hamas ‘islamitische heilige grond’ die ‘heroverd’ moet worden. Dat geldt dus ook voor Hongarije, Spanje, Griekenland, Roemenië, Portugal, half Italië, Kroatië, Servië, Albanië en delen van de Oekraïne en Oostenrijk.

Het is gezien bovenstaande nauwelijks te geloven dat Nederland belastinggeld blijft geven aan de Palestijnse regering. Want de nieuwe eenheidsregering vertegenwoordigt ook Hamas. Nederland geeft dus Nederlands geld aan een regering van een terreur-organisatie die vele oorlogsmisdaden pleegt, zoals het afvuren van raketten op burgerdoelen en het kidnappen van Israëlische kinderen.

Vele Nederlandse parlementariërs hebben de Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken, Frans Timmermans (PvdA), al meermalen op dit onbegrijpelijke beleid aangesproken. Minister Timmerman weigert echter te stoppen met de samenwerking en het geven van ons belastinggeld aan de Palestijnse regering, en dus aan Hamas.

> Bron: Persbericht Likud Nederland

Todd Bentley publiekelijk “Valse Profeet” genoemd

Todd Bentley, de omstreden “gebedsgenezer” bekend van de zogeheten Lakeland Revival, is al weer sinds enige actief met nieuwe “crusades”. De man, bezaaid met tatoeages en bekend van zijn “BAM-BAM-BAM” uitroepen als hij iemand zegt te ‘zegenen’ met de Heilige Geest, beweerdelijke doden-opwekkingen enz. werd recent door de prediker Justin Peters in zijn eigen samenkomst gezegd dat hij een “werker der ongerechtigheid” was.

Justin Peters, die lijdt aan hersenverlamming (Cerebral Palsy) is in bijgaande video te zien. Bentley will Peters “zegenen”, maar Peters vraagt de microfoon en citeert vervolgens Matt. 7:22,23

22 Velen zullen te dien dage tot Mij zeggen: Here, Here, hebben wij niet in uw naam geprofeteerd en in uw naam boze geesten uitgedreven en in uw naam vele krachten gedaan? 23 En dan zal Ik hun openlijk zeggen: Ik heb u nooit gekend; gaat weg van Mij, gij werkers der wetteloosheid.

En verklaart vervolgens: “Deze man is een werker der wetteloosheid” – Bentley reageert “Welke man?”, waarop Peters hem zegt: “Jij bent die man”. Vervolgens probeert Bentley “zijn zegen” aan Peters te geven en overschreeuwt hem; de microfoon wordt van Peters afgenomen en de man wordt van het podium afgevoerd..

Bentley verliet in 2009 zijn vrouw en kinderen voor een stagaire waar hij een affaire mee had gekregen. De organisatie waarvoor hij werkte, en door hem zelf opgericht, Fresh Fire Ministries, verwierp zijn gedrag. Desondanks is hij tegenwoordig weer “in ere hersteld” (ondanks het feit dat hij met geld van de organisatie een villa heeft gekocht en met zijn maîtresse is getrouwd) en trekt weer rond, samen met haar, als “evangelisten-echtpaar”.